Over kroonopimplantaat.nl: een kroon op een implantaat

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn gebitsproblemen kan laten oplossen door een kroon op een implantaat te laten plaatsen. Daarom hebben wij, Dyna Dental Engineering B.V., een concept ontwikkeld dat het mogelijk maakt een patiënt, via zijn of haar eigen tandarts, te verwijzen naar een kaakchirurg of erkende implantoloog voor een kroon op een implantaat.

De patiënt:
Bij wie duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid belangrijk zijn
De behandelaar:
Die gemakkelijk zijn behandelingen wilt uitvoeren
De producent:
Die garant moet staan voor de specificaties van zijn producten en staan kwaliteit, gebruiksgemak en service voor de behandelaar bij ons erg hoog in het vaandel.

De patiënt

Omdat een enkele tandvervanging, dus een kroon op een implantaat, niet of niet volledig door de zorgverzekering wordt vergoed, hebben wij gestreefd de prijs zo laag mogelijk te krijgen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de kwaliteit van de kroon en het implantaat.

Daarom is het hele traject, van de afspraak bij uw tandarts tot het produceren en het plaatsen van de kroon, eens goed in kaart gezet, zodat wij konden bekijken of we bepaalde werkzaamheden konden vereenvoudigen, zodat de prijs voor een kroon op een implantaat naar beneden kan. En dat is gelukt!

Voor een patiënt zijn duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid belangrijk, daarom willen wij samen met tandartsen, kaakchirurgen, implantologen en de tandtechniek zorgen dat de patiënt weer alles kan eten, altijd kan lachen, kortom het levensgenot voor de patiënt verhogen.

Wij willen u graag attenderen op het feit dat u bepaalde (tandheelkundige) zorgkosten kan aftrekken bij uw aangifte. Lees er alles over op de website van de belastingdienst.

De behandelaar

Het implantaatsysteem is ontwikkeld zodat het voor de professie gemakkelijk is toe te passen, doordat het systeem geen ingewikkelde aansluitingen en kleurcoderingen heeft, al onze opbouwen passen op al onze implantaten.
En dat bespaart tijd, u staat weer eerder buiten.

Dit is misschien te technisch om dit allemaal uit te leggen, maar mocht u dit wel willen weten dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij u dit met alle plezier uitleggen. Het implantaat systeem heet: Dyna Helix Implant System en wordt wereldwijd toegepast. Verder is het belangrijk om te vermelden dat het Dyna Helix Implant System voldoet aan aan alle eisen en het Dyna Helix Implant System is gecertificeerd.

De deelnemende tandartsen, kaakchirurgen en implantologen zijn aangesloten bij verschillende branche organisaties en zijn verplicht zich te bijscholen om zo hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Het plaatsen van een implantaat vergt kennis en kunde. En is het vanzelfsprekend dat de behandeling alleen uitgevoerd mag worden door een kaakchirurg of tandarts-implantoloog. Iedere tandarts is bevoegd implantaten te plaatsen, maar de zorgverzekeraars volgen het beleid van de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie (NVOI) betreffende hun gedragsregels. Dit betekend onder andere dat men de kwaliteit van een totale behandeling tracht te kwalificeren.

De producent

De fabrikant van de implantaten van kroonopimplantaat is Dyna Dental Engineering B.V. Opgericht in 1984,  meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van tandheelkundige implantaat systemen. Naast de implantaat systemen is de patiënt enorm belangrijk, vandaar het concept kroonopimplantaat.nl.

En om extra nazorg aan de patiënt, na een implantatie, te bieden hebben wij in 2007  een speciale implantaat tandpasta ontwikkeld. Hierover kunt u alles lezen op de website implaclean.com.

Wij hechten wij veel waarde aan de volgende kwaliteitscriteria. U kunt meer lezen over onze certificering op de kwaliteitspagina.

Onze op onze implantaten en de kronen krijgt u garantie. Lees hier meer over op de garantiepagina.